Weather Forecast

Friday, October 14, 2011

Anglerz AKA, mR & mS turun ke lubuk nostalgia lagi...ada jua lah ulih...7 ungah, 2 titir, 1 ktmbak, 1 kerapu, 2 kitok...kalau ngam aing nya..nostalgia tetap kasi punya...hehehe

Dua mlm turut2 mJ n BW melayan lubuk cable... total ulih dorng labih 20 ekr...mcm2 ada..titir, ktmbak, anduping, kerapu n ungah... pi satu ni ja yg smpat d gmbr..



Saturday, October 8, 2011

Sibuk jua Anglerz melayan serangan ungah2 d lubuk Cable ani...ada yg nda smpat d gambar n ada yg nda d gmbr sal masaalah technical camera (paham2 je lah..pakai hp ja..) Just to recap..AKA 1ktamkumpal, mJ 1titir & 1ungah, ABA 2 ungah, bakar 1titir, mS 1titir, 1 ktmbak n 2ungah, mR 2kerapu n 3ungah, gP 1ungah..Alhamdullillah ada ja yg naik everytime turun..dah ada dh..rajin2 tah melayan..

Dari lubuk itik Anglerz pindah lagi...mula2 kan ke lubuk Jingle tapi Otai ubah keputusan ke lubuk Cable plang sesudah meneliti keadaan aing n cuaca...(hehehe atu ya..otai kali ah..pi yg bana nya otai cedera masa perlawanan futsal ptg nya so kurang energy kn jalan jauh2 hehe)..Alhamdullillah ada lagi rezeki ungah2 di lubuk ani dari yg saiz c&r ke saiz pait..

Anglerz pindah lagi ke lubuk itik...saja untok meliat movement ungah2 di sana...looks like ada jua yg menghinap d lubuk ani...good signs..walau pn size nya msh manith2...



Tuesday, October 4, 2011

Anglerz pindah lagi ke lubuk lain..kali ani ke Nostalgia plang...ada jua msh ungah d lubuk ani walau pun alum lagi naik yg pait2 atu...



Saturday, October 1, 2011

Pagi tadi gP n mS melayan lubuk Green yg lama udah inda d aga.. ada jua lah rezeki walau pn masih liat....mS naikan dua ekr ungah manith2..yg satu nda d gmbar sal sama ja saiz nya...hehehe

Anglerz2 memajal lagi dmlm d lubuk yg sama sambil2 mengupi, menumpi, mengkari, mengapi dll... ada jua ulih lh ungah2 saiz c&r n yg manith2 n yg angkat2 pait...gP naikan 4 ekr ungah, mS sekor kerapu, burn sekor ungah n mR antah apa kh ulih nya...nda ia mau d gambar.. hehehe


Sudah sekian lama cuti..anglerz2 kembali turun mengungah..lokasi yg d pilih ialh kawasan lubuk c putun & lubuk lastik... Alhamdullillah ingat jua msh ikan2 d lubuk atu kn kail durang ani...walau pun size2 c&r saja.. tapi sibuk jua ulih nya.. c aka blurih sekor anduping n sekor bulan2, sifo naikan sekor ungah n mR naikan dua ekr ungah..

Rezeki Ramadhan

Ole2 masa mengungah d lubuk c putut time puasa lepas..