Weather Forecast

Saturday, July 31, 2010

Siang tadi Jas, Sifoo, Kapten n Mastar turun ke lubuk Nostalgia..mana lah tau kalau ada yg big2.. tapi smpai tnghari pun nada naik...memang tah dorang pakai ear plug kali sal ada pertandingan radio control boat laju..so we end up menonton dari lubuk nostalgia lah.. Kapten blah lam kol 12.30pm sal kn kebandar, sifoo n Jas pun blah lam kol 2pm..so mastar pun pindah lah ke lubuk itik..sunyi dikit..hehehe..

Alhamdullillah rupa rezeki menunggu d sana..mastar dapat 5 strikes... 4ekr ungah manith2 je tapi yg satu (foto d atas) bulih tahan jua..sujud jua xzoga mastery mastar.. leh kerana nada member lain..kena gambar gantong d pintu kereta je...hehehe


Walau minggu2 turun, biar pasang atau surut melantai..lubuk nostalgia sentiasa saja tidak menghampakan..asal saja tau arah mana kan di labuh.. kan AKA kan kan kan..hehehe..

Tuesday, July 27, 2010

Lost n Found..



Ptg tdi Reni n mastar turun kajap casting ke lubuk biasa d nostalgia... ikan nda nyambar pi lain plang dapat... ada anglerz tinggalkan satu rod DAM hitam, spool Freams 4500J, main line mcam Powerpro braided ja, complete sama stand nya sekali... so kalau ada owner nya..(mesti ada proof lah ye...) sila lah contact mastar....lau nda cukup bukti or lambat claim..finders keepers lah kan kan kan...hehehehe...

Monday, July 26, 2010

Ungah AKA




Ole2 c AKA ptg tadi d lubuk nostalgia...foto yg top atu lam 1kg.. ada plang jua members (gN, mastar n sifoo) mendangani tpi nda ngail...chill je...heeeee..

Saturday, July 24, 2010

Ungah Sifoo


ani ungah sifoo brahim tadi ptg lurih nya pukul 2.16ptg di lubuk cable lirik melirik heheh. awal sebelum atu ada plg org atu casting siring siring sana..heheheh rileks la brader. muka gastrik sama sakit gigi tu ehhh sifoo kitani ahh hahah..chill yo.

Friday, July 2, 2010

July account..


AKA ngan ungah dari lubuk cable