Weather Forecast

Sunday, March 27, 2011

Sambil santai2 d beach sama family n kids, mastar n jas mencuba "beach fishing" plang..
aing nda berapa bisai sal ombak mengamuk tapi..biasa lh kan scoanglerz....mana kisah..janji ada aing kira on lh tu...ada jua ulih lah..beberapa ikan tatoo2 yg baby2.. tapi c jas dapat tatoo2 yg good size lh..chk out d foto below..
yg baby2 tu c & r je lah..yg big atu masuk lam aquarium mastar...jadi geng kerapu..

Sunday, March 20, 2011

No bite lh...

Dua kali outing (gN, gP, Mastar Reni, Kapten n Mastar) a few days ago...sekali d lubuk green waktu mlm n skali d lubuk nostalgia..nada strike2 yg memberangsangkn..manith2 je..

Tuesday, March 15, 2011

Dah ada dah...

Kemarin ptg gP sma mastar turun menduga lubuk nostalgia.....saja2 kn cek samada msh ada penghuni lagi sal lama udah nda d aga..alhamdullillah usul nya dah ada dah ungah2 gd size masuk ke lubuk...



Saturday, March 12, 2011

Ungah pait gP d lubuk steel kemarin ptg...

Sunday, March 6, 2011

Late Sat nite d new mastar turun lagi menduga lubuk steel...kalau udah heng atu apa2 pun naik..
dis time pari bintik 1.26kg..

Saturday, March 5, 2011

Semalam Reni, AKA, gP n Mastar turun ke lubuk steel saperti biasa..awal2 atu sunyi sepi ja n ndada strikes yg memberangsangkan... juran gP first kana strike tapi biasa lah...kalau member atu tulung tarikan..ikan bisai pun berubah jadi sarjan....sentuhan sarjan lah katakan hahaha

bila udah sat2 ahir atu...mula lh serangan memberangsangkan lubuk steel..1st strike juran c reni kana ranjat n ikan warna silver melumpat....kabak2 jua c reni ulih nya n klangkabut jua gP belusir membawa siut..rupa2 nya false alarm..bukan selungsong tapi moon2 gd size..

lpas atu juran c AKA kana sambar jua... dengan muka serious ia main...last2 naik jua sekor gelama..suspen ja..

lpas atu keadaan sunyi balik..n mula th rasa ngantuk n kn mulih..tapi kalau udah rezeki atu..ada lagi strike yg d nanti2 kan...juran c reni kana tarik lgi..laaaaa nya c reni masa menarik... moon2 lagi...

tapi kerana nawaitu atu iklas n lurus (ehem..!!)..naik tah jua ikan yg d idam2 kn nya selama ani...

So bro scoanglerz semua...pangkat Sarjan dengan ini officially di lucutkan...n Reni di naikan pangkat ke taraf MASTAR.

Nda dapat senyum sal masih kabak2 lagi masa di gambar...lesen yo..hehehe
moon2 yg naikan bp je hahaha..